MENU
hero jeugd

Jeugd

 
Sportinlopen / plein sportief  -  SMG Beweegt  -  Uniek Sporten Sjors Sportief  -  Kind pakket

sportinloop2

 

  Sportinlopen/plein sportief

De buurtsportcoaches organiseren wekelijks in verschillende kernen en wijken een Sportinloop en/of Plein Sportief activiteit voor de basisschooljeugd. Samen lekker en sportief in beweging zijn op het schoolplein, wijkveld en/of in de gymzaal. Kijk snel op het SMG beweegt platform om te kijken wanneer en welke activiteiten bij jou in de buurt plaatsvinden.

Logo SMG beweegt2

 

SMG Beweegt

Op het SMG Beweegt platform kun je alle sport- en beweegaanbieders in je eigen kern terug vinden. Ben jij benieuwd welke beweegaanbieders er allemaal zijn in je eigen kern? Klik dan hier.
De beweegaanbieders bieden door het hele jaar heen gratis proeflessen aan via het SMG beweegt platform, zodat jij kennis kan komen maken met de aanbieder en het sport- en beweegaanbod. Kijk hier voor het actuele sport- en beweegaanbod op het platform. 

Logo uniek sporten

 

Uniek Sporten 

Bewegen is belangrijk voor iedereen, maar meedoen bij reguliere beweegaanbieders is nog niet zo gewoon voor mensen met een beperking. Het blijkt dat zij minder sporten en bewegen dan mensen zonder beperking. Bij Uniek Sporten kunnen we samen met jou kijken hoe we het toch mogelijk kunnen maken dat je kunt sporten. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Uniek Sporten? Neem dan contact op met de lokale buurtsportcoach.

Folder UNIEK SPORTEN

Het lokale aanspreekpunt biedt voor de jeugd tussen de 8 en 14 jaar die graag wil sporten, maar door gedrag en/of een beperking niet altijd mee kan doen, de Sport Extra groep aan. Bij Sport Extra kunnen de kinderen kennis maken met een divers sport- en spelaanbod. Voor meer informatie en/of aanmelden:

Folder Sport Extra

Logo Sjors

 

  Sjors Sportief/Creatief

De basisschooljeugd kan op een laagdrempelige manier kennismaken met Sport, Cultuur & Bewegen bij de aangesloten aanbieders van Sjors Sportief. Op het SMG Beweegt platform kun je zien welke beweeg- en cultuuraanbieders in de gemeente Sint-Michielsgestel een aanbod hebben. Klik hier

Logo kindpakket

 

Kindpakket

Alle kinderen kunnen via het Kindpakket mee blijven doen wanneer er weinig financiƫle middelen zijn in het gezin. Een bijdrage vanuit het Kindpakket kan bijvoorbeeld aangevraagd worden voor: zwemles, contributie voor een sport- of cultuurvereniging, een fiets om naar de middelbare school te gaan, talent-ontwikkeling, e.d. Meer informatie vind je hier:

Folder Kind pakket   -   Aanvraagformulier